DE TOEKOMST IS HIER

LET'S NANORIZE!

Over Nano Healthcare

Nano, Healthcare biedt de oplossing om de verouderingsklok te vertragen en helpt bij de verjonging en het herstel van uw celstructuur en uw bindweefsel, wat ook een positief effect kan hebben op de onderliggende spieren en pezen.

Met Nano CellCare is het mogelijk om op celniveau te werken met een effectieve combinatie van voedingsstoffen zoals mineralen die de huid voeden, welke u alle traditionele mogelijkheden zoals crèmes en serums laat vergeten.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten wat een natuurlijk effect geeft en het lichaam de kracht biedt om zichzelf te herstellen.

ONTDEK ONZE OPLOSSINGEN

De diversiteit van de effecten van nanorisatie wordt vaak onderschat, en er zijn talloze succesvolle behandelingen geweest op de volgende gebieden.
Houd er rekening mee dat de Nano CellCare geen medisch apparaat is en dat de behandeling alleen kan helpen in de ondersteuning bij het genezingsproces door letterlijk het fysieke lichaam en het algemene welzijn nieuw leven in te blazen.

Innerlijke schoonheid

HUIDVERZORGING

Acne, roodheid en huidtint.

REJUVENATION

VERJONGING

Hydratatie.

PURIFICATION

Purification

Purificatie Eczeem & huiduitslag bij allergieën.

SKIN RECOVERY

HERSTEL VAN DE HUID

Littekens en brandwonden.

VOLUME HERSTEL

Herstel van volume in borst- en billenweefsel.

ANTI-AGING

Anti-Ageing

Gezicht, hals en decolleté.

Innerlijke gezondheid

PREVENTIE

Gewrichtspijn en migraine.

GEWRICHT EN SPIERHERSTEL

Artritis en ontsteking.

LONG

Astma, Fibrose & Verhogen van de zuurstofopname.

CHRONISCHE PIJNVERLICHTING

Postoperatieve pijnen en spanningen.

HORMONALE PRODUCTIE

Balans en boost.

Detox

Verbetert de hydratatie en verhoogt de zuurstofopname.

DE
TECHNOLOGIE

Het apparaat Nano CellCare wordt in Duitsland geproduceerd en voldoet al aan alle mogelijke wettelijke Europese eisen op het gebied van Beauty, Wellness, Health & Sport apparatuur.

DE
CARTRIDGES

De unieke cartridges, gemaakt in Oostenrijk, bevatten de optimale combinatie van ingrediënten voor uw behandeling. Alleen de zuiverste stoffen worden gebruikt om een effectieve behandeling te garanderen en elke mogelijke infectie tijdens de behandeling uit te sluiten.

De Ingredienten zijn: Biologisch hyaluronzuur en het geneeskrachtige mineraalzout uit de Dode Zee plus een kleine hoeveelheid vitamine C.

ONZE REVIEWS

Enkele interviews met onze eind clienten.

FAQ

Voor de regeneratie van de buitenste huidlaag duurt het bij wekelijkse behandelingen minimaal 28 dagen, voor een complete huidvernieuwing van binnenuit minimaal 25 weken. Voor lichamelijke klachten worden minimaal vier tot acht behandelingen geadviseerd.

De prijzen zijn sterk afhankelijk van de combinatie van gebruikte cartridges. U kunt echter een enkelvoudige behandeling vinden vanaf € 90, – en combinatiebehandelingen vanaf € 135, -. Regionale aanbiedingen kunnen variëren.

Nee. Het is ontwikkeld als ondersteuning en aanvulling op traditionele, alternatieve en preventieve medische behandelingen, evenals therapeuten en schoonheidsspecialisten.

Een behandeling met één patroon duurt minimaal 12 minuten, met meerdere combinaties maximaal een uur.

Ja. U hoeft zich geen zorgen te maken over het drinken van alcohol tijdens een kort- of langlopend Nano behandelingsprogramma. We moedigen het drinken van alcohol echter niet aan in combinatie, omdat dit de effecten niet versterkt.

ONZE BLOGARTIKELEN

Lees het laatste nieuws over Nano CellCare

Interview met Esther Maas (Essy’s)

Hallo, ik ben Esther Maas, eigenaar van Essy’s beauty. Ik ben distributeur van schoonheidsproducten en tevens trainingscentrum voor schoonheidsspecialiste. Als schoonheidsspecialiste werk ik met verschillende

Lees meer »

WERK MET ONS.
WIJ ZIJN NANO TECHNOLOGIE.

[fts_instagram instagram_id=17841447168177719 access_token=IGQVJVSnZAoR3AtSkl4eUt5M09vd3hTNGFpOFFYaUdrZA0JSZADByNV9LNWVyWGtiM2pjQ3BPNFdqTlFHMmRxZAzdaNmdEeElORDAxdnlmbzlWdGkyWGpZAYm1OSk9NczRaU3BRMmJweFBn pics_count=20 type=basic popup=no super_gallery=yes columns=5 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Meer informatie?
Bel of e-mail ons!

Stuur ons een e-mail als u meer wilt weten over Nano HealthCare of reserveer uw eerste Nano CellCare behandeling bij een van onze Nano therapeuten, vul dan onderstaand contactformulier in.